Välkommen till oddball of yarn!

Image not found

Sveriges enda leverantör av uteslutande ovanliga, annolunda och udda garner från mindre producenter, både från Sverige och resten av världen. Här hittar du garanterat ingenting som finns på dussinmarknaden och varje härva har sin egen historia!


Julrea!

Måndag, 19 oktober 2015, 15:28

Julhandla 2015 För beställningar som görs efter 1 november, gäller 10% rabatt fram till jul, så passa på att julfynda redan nu!

Nya höstgarner

Söndag, 26 augusti 2012, 19:24

Nu finns de nya höstgarnerna inne. Passa på att fynda bland härligt mjuka silkblandningar, och underbart sprakande färger!
image not found
Beställ nu och få 10% rabatt på alla garner fram till 1 september!

Tusen tack!

Tisdag, 10 april 2012, 13:16

Oddball vill passa på att tacka alla underbara kunder och knallar som vi har träffat på marknader i sommar. Det har varit en fantastiskt rolig första marknadssommar, med mycket intressanta möten, och till största delen med bra väder, med undantag för Sjöbo marknad, där det regnade så att blöta garner fick plockas undan i förtid, för att inte förgås. (Inga problem - regnskydd har nu anskaffats!). Från er kunder har det har varit ett fantastiskt gensvar och jag hade också många intressanta diskussioner om gamla och nya garner, och om någon slutsats ska dras, kan det bara vara att jag har blivit än mer övertygad om att den svenska garnmarknaden är mogen för ett bra mycket bredare sortiment och en större diversitet och mångfalld - det är sannerligen på tiden!

Tack än en gång, alla!

Ny sjal!

Tisdag, 9 augusti 2011, 12:14

En ny sjal av restgarner i härliga färger har blivit färdig under sommarens latare dagar. Färgerna blev lite improviserade, och gjorde att resultatet av familjen snabbt döptes till "Eldvingen". Kolla in den här!

Nya mönster!

Tisdag, 7 juni 2011, 15:06

Nu har jag surfat runt på nätet och hittat lite mönster som går bra ihop med garnerna. Eftersom de är så individuella, är det inget garn som lämpar sig bra för arbeten efter exakta mönster, utan man får se de mer som inspiration och guide, men själv tycker jag det är så mycket roligare att göra någonting när garnet lever sitt eget liv. Kolla in mönstren här!

Uppstartsrea - få en härva gratis!

Tisdag, 26 april 2011, 18:15

För att fira starten av vår garnförsäljning, så får du en härva GRATIS, för varje fem härvor du köper. Erbjudandet gäller hela sommaren, för alla köp före 31 augusti 2011. Välkommen in med din beställning!

Websidan har fått ny design

Tisdag, 26 april, 18:15

Den första versionen av den nya sidan är nu uppe - jipii! Designen gjordes av AICIFX.